C&C – Nieuwe opdrachtgever

C&C – Nieuwe opdrachtgever
december 12, 2018 New Creations

Door het beëindigen van de samenwerking met Sassy hebben we een oplossing moeten vinden om met een tweede opdrachtgever aan de slag te gaan. Dit probleem hebben wij aangekaart bij onze coach Valerie. Zij kwam met het voorstel om aan de slag te gaan voor Concept en Creation.

Concept en Creation is een minor vanuit verschillende opleidingen van het Windesheim. De opleidingen komen bijeen in teams waarin ieder teamlid inbreng kan geven vanuit zijn eigen expertise. Tijdens deze minor houden de studenten zich bezig met creëren van een concept. Dit betekent dat zij een eigen bedrijfje opzetten en zich bezighouden met alles wat hierbij komt kijken. Van website tot productontwikkeling. Dit product wordt gepresenteerd op de markt Windesheim Winnovation Expo.

Tijdens de laatste weken van dit semester gaan wij aan de slag voor deze minor. We maken een nieuwsbrief, geven een workshop over social media en schrijven een advies voor de website. Ook staan wij open om studenten advies te geven op bepaalde communicatievraagstukken. Dit zal uiteenlopend zijn van huisstijl tot een marketingplan. Over deze werkzaamheden kun je alles lezen in de desbetreffende blog.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*