C&C – Nieuwsbrief

C&C – Nieuwsbrief
december 12, 2018 New Creations

Een nieuwe opdrachtgever van New Creations is ‘Concept & Creation’. Dit is een ICT minor die vanuit Hogeschool Windesheim wordt aangeboden. Ze zitten gevestigd in het Hanze gebouw te Zwolle. Via onze coach Valerie zijn wij terecht gekomen bij deze opdrachtgever. Wekelijks hebben ze een bijeenkomst waarin de projectvertegenwoordigers aanwezig zijn. Ook zijn er wekelijks mensen van New Creations aanwezig om op de hoogte te blijven van stand van zaken.

Via Valerie zijn wij op het idee gekomen om wekelijks een nieuwsbrief te versturen via Mailchimp. Er wordt momenteel al een nieuwsbrief verzonden namens Valerie, maar deze gaan wij pimpen in Mailchimp. Hieronder wordt een versie weergegeven.

Alyssa en Juliet hebben samen de verantwoordelijkheid voor het opstellen en versturen van de nieuwsbrief. Tijdens de tweede bijeenkomst van Concept & Creation is er input verstuurd vanuit Valerie naar Alyssa en Juliet. We hebben de volgorde van Valerie aangehouden omdat dit ook de volgorde was waarin de onderwerpen besproken zijn in het wekelijkse overleg die week. Het logo van Concept & Creation hebben we expres bovenaan de nieuwsbrief gezet. Hierdoor is het nieuwsbrief direct herkenbaar voor alle lezers van deze minor. Vervolgens hebben we gekozen voor een stuk inleiding om de lezers te introduceren voor deze nieuwe vorm van wekelijkse nieuwsbrieven. De kleuren die we hebben gebruikt voor de tussenkopjes zijn afgeleid van het logo. De kleurcode is overeenkomend.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*