C&C – Workshop social media

C&C – Workshop social media
december 12, 2018 New Creations

Wij hebben voor Concept en Creation een workshop mogen verzorgen in het thema van de verschillende social media channels. In een eerder overleg dat heeft plaatsgevonden is naar voren gekomen dat alle projectgroepen van Concept en Creation behoefte hebben naar informatie over het gebruik van social media gericht naar hun doelgroep. Deze presentatie hebben wij verzorgd in het Engels. 

 

Wij hebben een presentatie ontwikkelt met interactieve elementen die inzicht bieden in de verschillende kanalen en het aanspreken van de juiste doelgroep via de kanalen. Tijdens de presentaties hebben de studenten een poll moeten invullen zodat wij een indicatie hebben kunnen krijgen over het gebruik van de verschillende kanalen. Er is ingezoomd op het gebruik van Facebook, Instagram en LinkedIn. Aan het einde van de presentatie hebben de studenten een case moeten uitvoeren zodat zij actief bezig zijn met de informatie uit de door ons gegeven workshop. Tevens is er aan het einde van de workshop ruimte geweest om vragen te stellen met betrekking tot hun eigen project, hierbij hebben wij een van de studenten nog advies kunnen geven over het werven van followers op zijn social media kanalen van zijn onlangs opgestarte bedrijf. 

 

De case: 

Kies een product, een kanaal en een doelgroep en creëer hiervoor een social media post. Hierbij is het de bedoeling dat je onderbouwd waarom je gekozen hebt voor deze combinatie en waarom jij denkt dat dit goed zal verkopen, je gaat dus in een korte pitch jouw argumenten bekrachtigen. 

 

Powerpoint van de workshop:

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*