Nieuw: New Creations blogs!

Nieuw: New Creations blogs!
november 21, 2018 New Creations

‘We gaan wekelijks bloggen’
Al een aantal weken zijn we hard aan het werk voor de opdrachtgevers. Om jullie op de hoogte te houden van alle werkzaamheden hebben we besloten om blogs te plaatsen op de website.

Wat kunnen jullie verwachten?
Elke woensdag wordt er een blog geplaatst met altijd een nieuw onderwerp. We vertellen wat de bevindingen van de afgelopen week zijn en waar we als groep tegenaanlopen. Zo kun je elke week via de website volgen waar New Creations zich mee bezighoudt.

Opdrachtgevers
We werken voor Academiehuis de Grote Kerk en kledingwinkel Sassy. Twee totaal verschillende opdrachtgevers met andere ideeën. In de komende blogs kun je kennismaken met deze bedrijven.

Community-ruimte
Sinds afgelopen week zitten we weer in het X-gebouw. Hier hebben we een nieuwe community-ruimte gekregen. Op de onderstaande foto is te zien hoe onze werkplaats is ingericht.

Deze week
Vandaag begint sprint 2 van het scrumproces in periode 2. Dit houdt in dat we de dag beginnen met een daily stand-up om te bespreken wat er de komende twee weken gaat gebeuren en wat we van elkaar verwachten. De nieuwe werkzaamheden zijn verdeeld en we gaan weer knallen om mooie resultaten te leveren voor de opdrachtgevers.

Tot de volgende keer!

Deze blog is geschreven door: Alyssa

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*